لیست اختراعات حميده سپهري زرندي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1389/02/19
تاریخ ثبت: 1389/03/22
خلاصه اختراع:

تراكئوستومي عبارت است از باز كردن تراشه از قسمت قدامي در ناحيه گردن و ارتباط دادن فضاي تراشه با بيرون توسط كانول فلزي يا پلاستيكي. تراكئوستومي اغلب براي بيماراني توصيه مي شود كه نيازمند يك راه هوايي مصنوعي براي طولاني مدت مي باشند. با توجه به مشكلاتي كه بيماران مبتلا به سرطان ريه و يا حنجره به آن درگير هستند و بعد از گذاشتن لوله تراكئوستومي در حنجره خود به مرور زمان گرد و غبار ، خلط ، چرك، ورود حشرات و ... در آن لوله زياد شده و تجمع مي يابد تنها راه ممكن در حال حاضر اين است كه بعد از گذشت 5 روز با يك هفته با اورژانس تماس گرفته و پرسنل مربوط با دستگاه ساكشن گرد و غبار خلط را از لوله تخليه مي كند به دليل هزينه بالاي اين كار بيماران مجبورند كه به مدت يك هفته تنفس سخت و طاقت فرسا را تحمل كنند. با طراحي و ساخت دستگاه ساكشن هوشمند تراكئوستومي مي توان در هر لحظه اگر حنجره يا ريه بيمار را آغشته به خلط و يا گرد و غبار شد و تنفس بيمار دچار مشكل گرديد. به صورت اتوماتيك و خودكار دستگاه مورد نظر فعال شود و عمل تخليه به سادگي و آرامي صورت مي گيرد. به دليل تعداد زياد بيماران مبتلا به سرطان ريه و يا حنجره كه در سطح جامعه وجود دارد و اهميت حيات و تنفس در اين دسته از بيماران ضروري است تا به حال اين دسته از بيماران فكري شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/07/06
تاریخ ثبت: 1388/10/09
خلاصه اختراع:

در تمام انواع مدلهاي ترازو ترازوهاي آزمايشگاهي به عنوان وسيله اي جهت وزن كردن و برداشت مقداري از مواد شيميايي و يا محيط هاي كشت بخصوص در آزمايشگاه هاي شيمي، ميكروبيولوژي ، بيمارستان ها، كارهاي پايان نامه اي و آزمايشهاي حساس بيولوژي كه نياز به دقت در وزن كردن مواد مي باشند. استفاده مي شود. در انواع مختلف اين ترازو ها بخصوص در مدلهاي پيشرفته آن هميشه براي وزن كردن دقيق مواد مثلا 4 گرم بايد چندين مرتبه با سعي و خطا با برداشتن و سپس ريختن مواد روي ترازو عمل وزن كردن را انجام دهند تا هب مقدار دلخواه خود برسند. كه اين عمل باعث اتلاف وقت پرسنل آزمايشگاه مي شود بنابراين با طراحي و ساخت دستگاه (ترازوي تمام اتوماتيك) مي توان مواد رابه مقدار دقيق و معين برداشت كرده و بدون سعي و خطا و با صرفه جويي در وقت مي توان اين كار را در مدت زمان كوتاه انجام داد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/10/01
تاریخ ثبت: 1387/11/27
خلاصه اختراع:

استفاده از حيوانات از دوران قديم در علم و دانش به خصوص علم تشريح مرسوم بوده است با پيشرفت علم بشر استفاده از حيوانات در جهت كشف حقايق و دانشهاي علمي رو به افزايش گذاشت و بسياري از مفاهيم و مطالب علمي براساس مطالعات و تحقيقاتي كه روي حيوانات بخصوص حيوانات آزمايشگاهي انجام گرفته بدست آمده است. در اغلب موارد از حيوان مهره دار استفاده مي شود از آنجا كه در آزمايشگاههاي علوم زيستي موش بيشترين حيواني است كه كاربرد دارد و پرسنل آزمايشگاه با مشكلات بسياري همراه هستند. تصميم بر اين شد دستگاهي طراحي شود كه موش را در مدت زمان كمتري براي كار بر روي آن و انجام آزمايشات آماده كند مزيت اين دستگاه در اين است كه1- براي هر حيوان يك قفس طراحي شده است كه امكان آزار و اذيت حيوان توسط حيوانات ديگر وجود ندارد 2- بوي بدي كه در هنگام بيهوشي و تشريح حيوان در محيط پخش مي شود با گذاشتن يك مخزن بوگير حاوي زغال فعال به حداقل رسانده شده است.3- بيهوش كردن موش در مدت زمان كمتري انجام مي شود 4 - تخليه فضولات حيوان كه خود مشكلي اساسي براي شخصي كه بر روي حيوان كار مي كند مي باشد. لذا با استفاده زا كيسه پلاستيكي كه در زير سطح شيب داري كه در زير قفسه ها نصب شده است فضولات حيوان جمع آوري شده و تخليه مي گردند. اين دستگاه از 6 قفسه مجزا تشكيل شده است كه در هر كدام از آنها يك حيوان آزمايشگاهي قرار داده شده است بعد از بيهوش شدن حيوانات در قفس هاي مخصوص مي توان از آنها جهت عمليات تشريح و انجام آزمايشات مربوطه استفاده كرد.

موارد یافت شده: 4